Moa Andersson Braz

Hej,

Moa Andersson Braz heter jag, jag kommer från Kungsbacka, är ny medlem i Naturskyddsföreningen och ny som suppleant i styrelsen här i Kungsbacka NSF.
Jag har ända sedan grundskolan varit intresserad av miljö, natur och hållbar utveckling. För närvarande studerar jag till något så spännande som Hållbarhetsspecialist, där jag tar examen våren 2021.

Hållbar utveckling och hur vi människor kan leva inom planetens gränser och samtidigt uppfylla allas våra grundläggande behov, samt samhällets omställning för att klara av utmaningarna med klimatförändringarna intresserar mig. Jag är övertygad om att samhälle och verksamheter kan drivas långsiktigt hållbart, lönsamt och utan att skada planeten, djur och natur eller människor – och en av mina drivkrafter är att vara med och påverka många människor i denna omställning! Kopplat till detta är jag också intresserad av cirkulära flöden och möjligheterna inom omställning till en cirkulär ekonomi. Dessutom är frågor som rör livet i havet, nedskräpning och plastanvändning en del av mina hjärtefrågor.

Som ni märker finns det så många intressanta frågor och områden att fördjupa sig i inom miljö, djur, natur och hållbarhet – så nu ser jag förväntansfullt fram emot det arbete vi kan göra här i Naturskyddsföreningen Kungsbacka, det engagemang och den kunskap vi kan sprida och den påverkan vi kan ha för en hållbar utveckling i vårt närområde!”

Tillbaka till styrelsen